“Higiena živil in sistem HACCP”

12.4.2018

Območna obrtno-podjetniška zbornica Tolmin vas v sodelovanju s Posoškim razvojnim centrom in Občino Bovec vabi na letno usposabljanje 

“Higiena živil in sistem HACCP”

Datum: petek, 20. april 2018
Ura: ob 11. uri
Kraj: BOVEC - Kulturni dom Bovec, Ledina 6

Seminar je namenjen gostincem, sirarjem, živilcem in prevoznikom (tistim, ki prevažajo živila), proizvajalcem živil in pijač, prav tako javnim zavodom (vrtci, šole, domovi za ostarele itd.) in drugim, ki imajo kuhinjo. 

Seminar bo vodila mag. Katarina Železnik Logar, vodja ljubljanske podružnice Inštituta za varstvo pri delu in varstvo okolja Maribor, IVD Maribor.

Več informacij dobite tukaj ali v priloženem vabilu.


Izobraževanje je delno sofinancirano s strani projekta REVITUM, ki ga izvaja lokalna akcijska skupina LAS Dolina Soče. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano.




Datoteke:
Vabilo HACCP seminar.pdf (358.73 kB)
SOČAsnik, l. XIX, št. 1, 2018