Zdrav obrok z domačega vrta

24.8.2017

Vsak zadnji četrtek v mesecu od 9. do 12. ure.

Na tematskih kuharskih delavnicah lahko spoznate zelenjavo, sadje in zdravilna zelišča z »domačega vrta« in iz njih pripravljate zdrave obroke. Z izmenjavo kuharskega znanja in izkušenj bogatite veščine o pomenu zdrave prehrane.

Vsebine posameznih delavnic se sproti določajo glede na to, kaj nam vrtovi v danem času ponujajo in seveda želje, ki nam jih posredujete.

Udeležba je brezplačna.

Na posamezno delavnico se je potrebno predhodno prijaviti, saj je število mest omejeno na 10 do 12 udeležencev.

Prijave in informacije:
Nataša Klobučar Štrancar
e-pošta: #EM#6e6076627764286c7b497a796f237d66#EM#
telefon: 051-310-049 ali 05/38-41-516
SOČAsnik, l. XVIII, št. 3, 2017