TOP program

4.9.2017

V Primorskem tehnološkem parku so odprli prijave v večtedenski TOP! podjetniški program, na katerem boste udeleženci s pomočjo mentorjev in vrhunskih predavateljev razvijajo delujoče poslovne modele, ki vas bodo izstrelili med podjetniške zvezde.

Zakaj se prijaviti?
Udeleženci programa boste:
• razvijali lastne poslovne ideje z vrhunskimi predavatelji iz gospodarstva,
• prisluhnili nasvetom individualnih podjetniških mentorjev z izkušnjami,
• delali v coworking prostoru, kjer so na voljo hiter internet (1GB hitrosti), tiskalnik in čajna kuhinja,
• iskali partnerje na zaključnem dogodku in se mrežili s potencialnimi investitorji in gospodarstveniki.

Komu je program namenjen?

Želite zavihati rokave, pljuniti v roke in poskrbeti za lastno prihodnost? Prijavite se lahko podjetni posamezniki ali ekipe, ki imate poslovno idejo, ter mlada podjetja, ki želijo pridobiti znanje in povezave, s katerimi bodo izboljšala poslovanje, povečala prodajo in optimizirala poslovni model.

Kako do ekskluzivne udeležbe?

Kandidati se lahko prijavijo TUKAJ.
Rok prijave: 13. september 2017

Program se bo pričel s spoznavnim srečanjem, ki bo 21. septembra. Z delom pa bomo pričeli 25. septembra. Predavanja in druge obveznosti programa bodo potekale dvakrat na teden v popoldanskem času v Primorskem tehnološkem parku (v Vrtojbi).

Več o vsebini TOP programa dobite TUKAJ.Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Datoteke:
Letak TOP program.pdf (1.68 MB)
SOČAsnik, l. XVIII, št. 3, 2017