Konkurenčna prednost: močna blagovna znamka

14.9.2021

Posoški razvojni center vas v okviru projekta SPOT svetovanje Goriška vabi na brezplačno delavnico »Konkurenčna prednost: močna blagovna znamka«.

Na delavnici boste izvedeli o pomenu blagovne znamke, ki je lahko ključnega pomena za uspešnost vsakega podjetnika. 

Zgodba je tista, ki odraža edinstvenost in konkurenčnost nekega produkta. Z njo se ustvarja uspeh oziroma neuspeh nekega produkta. Izvedeli boste, kako načrtovati in uvajati sodobne marketinške aktivnosti, sploh pri start-upih in novoustanovljenih podjetjih oziroma produktih. 

S praktičnimi  primeri dobrih blagovnih znamk iz Slovenije in tujine boste lahko pridobili nazorni prikaz pomena močne blagovne znamke kot bistvene konkurenčne prednosti.

Datum: petek, 24. september 2021
Ura: ob 10. uri (predvidoma 2 šolski uri)
Kraj: spletni seminar v živo (prek Zoom aplikacije)

Vsebina delavnice:
• Razumevanje in pomembnost blagovnih znamk v podjetništvu
• Blagovna znamka kot učinkovito orodje komunikacije
• Vidni del blagovne znamke – logotip, slogan, ime …
• Nevidni del blagovne znamke – vrednote, poslanstvo, vizija, osebnost, edinstvena zgodba …
• Dojemanje blagovne znamke vaših kupcev
• Graditi identiteto, kakovost, zvestobo in premoženje v njihovih očeh – opazujmo in prisluhnimo jim!
• Orodja za uspešno uvajanje, vzdrževanje in komuniciranje blagovne znamke
• Razvoj blagovnih znamk z uporabo vitkega pristopa
• Zaposleni so ambasadorji ugleda podjetja
• Konkretne rešitve za vaše podjetje

Predavatelj: mag. Dejan Šraml, podjetniški svetovalec in direktor Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec. Kot zunanji predavatelj sodeluje s poslovnimi šolami. Njegova področja delovanja so podjetniško in poslovno svetovanje, marketing, odnosi z javnostmi, turizem, blagovne znamke, spletna družbena omrežja …

Prijave: tukaj (do četrtka, 23. septembra 2021, do 24. ure). Najkasneje 30 min pred začetkom delavnice boste na svoj e-naslov prejeli »zoom povabilo«.
Dodatne informacije: Posoški razvojni center (Lara Kalčič Leban), telefon: 05/38-41-882.


Vljudno vabljeni!


Delavnica, organizirana v okviru projekta SPOT, je za udeležence brezplačna. Financirana je s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije. Foto: Peggy und Marco Lachmann-Anke (Pixabay)