Moja kozmetika, recepti za domačo rabo

5.6.2018

Vas zanima, kako si lahko z naravnimi sestavinami pomagamo v boju z vsakodnevnimi vplivi iz okolja? Bi radi preizkusili recepte za izdelavo naravne kozmetike in čistil? Znate tudi sami kaj narediti in bi radi delili z nami?

Pridružite se nam na delavnicah, ki bodo potekale ob torkih v septembru. Na vsaki delavnici bomo preizkusili različne recepte. Točne datume delavnic bomo objavili konec avgusta. Vse delavnice bodo potekale na Posoškem razvojnem centru, Tolmin.
Skupine so majhne (8 oseb), zato pohitite s prijavo. Ob prijavi navedite, na katero delavnico se prijavljate.

Delavnica: Šampon za lase in tekoče milo (še eno prosto mesto)
Delavnica: Balzam za ustnice in losjon za kožo
Delavnica: Domači pralni prašek in mehčalec (še eno prosto mesto)
Delavnica: Maslo za telo in mazilo za občutljivo kožo

Prijave in informacije: Nika Kikelj Maver, po elektronski pošti na naslov #EM#6e6869622a6e6b47787b69257f64#EM#
V elektronski prijavi navedite vaše ime, naslov delavnice in telefonski kontakt. Seznam udeležbe bo narejen po principu »prvi pride, prvi melje«.

Če se delavnic ne morete udeležiti (ali pa so na želeni delavnici mesta že zapolnjena), si lahko brezplačno prenesete knjižico z recepti za domačo kozmetiko Milo za žajfo, ki so jo pripravili udeleženci študijskega krožka. Mentorica študijskega krožka Nika Kikelj Maver je – za lažjo samostojno uporabo omenjene knjižice – pripravila navedene delavnice, na katerih se boste naučili uporabljati različne recepte.
SOČAsnik, l. XIX, št. 3, 2018