Moje finance

6.12.2018

Sklop brezplačnih delavnic je primeren za vse, ki želijo bolje upravljati svoje osebne in družinske finance, tistim, ki se sprašujejo, kako varčevati za pokojnino, otroke, nepremičnino itd. Zadnja delavnica pa nam bo osvetlila še večini nerazumljiv svet kriptovalut in blockchain tehnologij. Ob prijavi navedite delavnico, na katero se prijavljate.

1. PREBUDITE FINANČNEGA GENIJA V SEBI
Četrtek, 17. 1. ob 16.00 

Na predavanju boste spoznali tako notranje dejavnike v igri denarja, ki nam preprečujejo, da bi imeli več (finančnega) obilja v svojem življenju, kot zunanje zakone, ki nam povedo, kako ravnati in upravljati denar.
Z nami bo Petra Žagar, finančna mentorica, ki nam bo podala znanje za manj stresno življenje, ki ga nismo dobili niti v šoli niti doma.

2. OSNOVE FINANČNE VARNOSTI
Četrtek, 24. 1. ob 16.00

Na kratkem predavanju boste spoznali kako ohranimo svoje prihranke, kaj vse nas lahko privede v finančno stisko, kaj to pomeni za naše najbližje, kako se temu izogniti, pa tudi o tem, na koga se v tovrstnih situacijah obrniti.
Z nami bo Stane Čufer, neodvisni zavarovalni zastopnik z 20 letnimi izkušnjami na področju svetovanja strankam.

3. OD FINANČNE PISMENOSTI DO FINANČNE NEODVISNOSTI
Sreda, 30. 1. ob 16.00

Znanje o ravnanju z denarjem je danes nuja. Finančne stiske ob nenadnih dogodkih, upokojitvi ali malce večjih izdatkih pa odpirajo vprašanja o tem, kako se ogniti napakam, kako učinkovito razporediti mesečna sredstva, kako doseči finančno stabilnost in varnost, kateri so tisti skladi, ki jim lahko zaupamo oziroma so res najboljša izbira za vlaganje prihrankov?

Z nami bo Matjaž Štamulak, podjetnik, z aktivnimi 16 letnimi izkušnjami v finančnem svetovanju, z licencami za trženje vzajemnih skladov, za sklepanje zavarovalnih poslov in za naložbeno svetovanje ter upravljanje premoženja (borznoposredniška licenca). Njegovo poznavanje finančnih sistemov in instrumentov je kompleksno in poglobljeno. V njegovi naravi pa je izjemna sposobnost, da zna vso zapletenost spraviti v preproste besede, razumljene tudi popolnim laikom. Njegova predavanja in seminarje je obiskalo že več kot 10.000 slušateljev. Je človek etičnih načel in zagovornik pravih vrednot, ki jih na nevsiljiv način in s svojo karizmo širi na svoje poslovne partnerje, stranke in slušatelje.

4. TRG KRIPTOVALUT IN BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJE
Sreda, 13. 2. ob 16.00

Svet kriptovalut in tehnologije blockchain sta danes izjemno popularna. Toda kako danes stoji trg kriptovalut, kakšen je njegov potencial, kako varen je? Kaj sploh je blockchain? Kako deluje, katere probleme rešuje in kakšno uporabno vrednost ima? Vse to in še več nam bo razjasnil Matjaž Štamulak na delavnici.

Za dodatna pojasnila in prijave pokličite Martino Smolnikar na telefonsko številko 05/38-41-884 oziroma pišite na e-naslov: #EM#6d6070776d6b67297b6465676264656e62516261773b657e#EM#.
SOČAsnik, l. XIX, št. 4, 2018