Slovenija, učeča se dežela

3.5.2018

Najodmevnejša slovenska kampanja na področju učenja Teden vseživljenjskega učenja (TVU), se vsako leto odvija v maju in juniju. 

S sloganom »Slovenija, učeča se dežela« in z izobraževalnimi dogodki združuje vse generacije in različne skupine po vsej Sloveniji. Letos bo TVU potekal med 11. majem in 30. junijem, v tem času pa se boste lahko tudi v Zgornjem Posočju udeležili številnih dogodkov.

Podroben KATALOG BREZPLAČNIH DOGODKOV TVU 2018, ki se odvijajo v Posočju najdete tukaj, celoten koledar dogodkov po državi pa najdete tukaj

Vsi dogodki so za obiskovalce brezplačni, zaradi zagotavljanja kakovostne izvedbe in prostora pa je predhodna prijava nujna.

Dogodke lahko spremljate tudi na FB straneh Ljudske univerze Tolmin, kjer bomo ažurno objavljali morebitne spremembe in utrinke z dogodkov.Projekt usklajuje Andragoški center Republike Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, v Posočju pa ga sofinancirajo vse tri občine: Občina Bovec, Občina Kobarid in Občina Tolmin. 
SOČAsnik, l. XIX, št. 2, 2018