Regija poslovnih priložnosti in visoke kakovosti življenja

20.10.2021

V začetku septembra 2021 smo partnerji projekta SPOT svetovanje Goriška izbrane gospodarske subjekte (turistične, podjetniške in gospodarske) iz Severno Primorske (Goriške) razvojne regije povabili k sodelovanju pri skupni video predstavitvi gospodarstva na našem območju.

Po tem, ko smo od predstavnikov gospodarstva pridobili njihove že obstoječe video materiale, smo zbrane posnetke pregledali in jih ustrezno zložili v skupno video predstavitev našega območja. Tako je nastal skoraj pet in pol minut dolg posnetek o »Regiji poslovnih priložnosti in visoke kakovosti življenja«, v katerem so združeni inserti sodelujočih subjektov iz vseh 13. občin iz naše regije – med drugim tudi iz treh posoških občin (Bovec, Kobarid in Tolmin).

Za ogled promocijskega videa kliknite TUKAJ.

Projekt SPOT svetovanje Goriška poteka v okviru nacionalnega sistema SPOT, Slovenske poslovne točke, vanj pa je poleg še štirih projektnih partnerjev vključen tudi Posoški razvojni center, ki je vodilna razvojna agencija v regiji.

Dodatne informacije:
Posoški razvojni center (Lara Kalčič Leban): telefon 05/38-41-882, e-pošta: #EM#6c6070622a6e6a47787b69257f64#EM#


Dejavnosti potekajo v okviru projekta SPOT svetovanje Goriška, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.