Točka vseživljenjskega učenja


V Točki vseživljenjskega učenja vam bo čas hitro minil ob učenju tujih jezikov s pomočjo računalniških programov (angleščine, italijanščine, nemščine, francoščine in španščine), učenju s pomočjo spletnih tečajev, ki se nahajajo na spletnem portalu (www.cvzu-vita.si), brskanju po internetu in pošiljanju elektronske pošte. V točki se lahko učite, pišete seminarske naloge, uporabljate računalnik, različno gradivo in učno tehnologijo za samostojno učenje. Pri uporabi učnih pripomočkov vam bo pomagal mentor in svetovalec.


Testirajte svoje jezikovno znanje

S pomočjo testov na spletni stani Ljudske univerze v Novi Gorici lahko preverite svoje znanje tujih jezikov.

Učenje s pomočjo spletnih tečajev

Na portalu www.cvzu-vita.si se lahko učite tudi doma. Ponujamo vam učne vsebine, ki so prilagojene e-učenju. Trenutno so dostopne vsebine, ki pokrivajo računalniško področje in pridobivanju ECDL licence (European Computer Driving Licence). Omogočimo pa vam tudi učenje in spoznavanje številnih drugih vsebin kot: poslovni načrt, osnove projektnega managementa, čustvena inteligenca pri vodenju ljudi, gostinsko poslovanje, psihologija barv, zdravilna zelišča in druge.

Če želite preizkusiti spletno učenje ali samo testirati svoje znanje, nas pokličite, da vam dodelimo uporabniško ime in geslo, s katerim boste lahko dostopali do izbranih spletnih tečajev.Urnik TVŽU
Tolmin: ponedeljek, torek in sreda od 8. do 15. ure
Prijave in informacije: Patricija Rejec, tel. št. 05/38-41-506

Bovec: ob ponedeljkih od 8.00 do 12.00 oziroma po dogovoru
Prijave in informacije: 051-885-899 (Marjetka) ali 031-614-269 (Mateja)Projekt sofinancirata Ministrstvo za šolstvo in šport in Evropski socialni sklad.
Točka vseživljenjskega učenja je deluje v okviru Centra vseživljenjskega učenja Severne Primorske.