Javno povabilo na 2. ocenjevanje ribjih izdelkov


LAS Dolina Soče, vodilni partner projekta sodelovanja Ocenjevanje ribjih izdelkov vas v sodelovanju s projektnimi partnerji vljudno vabi vse ribogojce in predelovalce rib z območja LAS Dolina Soče (občin Bovec, Kanal ob Soči, Kobarid, Tolmin) na 2. OCENJEVANJE RIBJIH IZDELKOV SLOVENIJE.  

V sklopu tega se bodo ocenjevali ribji izdelki z območja LAS Dolina Soče, LAS Gorenjska košarica in LAS Posavje, ki so partnerji v omenjenem projektu.

Na ocenjevanje lahko prijavite predelane ribje izdelke:

• dimljeni izdelki (hladno/toplo dimljene, cela riba ali file),
• marinirani izdelki (cela riba ali file),
• ostali ribji izdelki (namazi, paštete, kaviar …).



Rok za oddajo
Pripravljene vzorce ribjih izdelkov skupaj s spremnim listom dostavite:
• v sredo, 17. junija 2020, med 10. in 12. uro na sedež LAS Dolina Soče ali
• v četrtek, 18. junija 2020 med 9. in 10. uro na Biotehniško fakulteto v Ljubljani.

Ocenjevanje
bo potekalo v četrtek, 18. junija 2020, udeleženci pa boste o rezultatu pisno obveščeni. Podelitev priznanj bo predvidoma 3. oktobra 2020 na prireditvi Podeželje v mestu v Ljubljani.

Informacije
Več informacij o ocenjevanju ribjih izdelkov najdete v priloženih priponkah. Dodatne informacije pa vam nudita tudi:
- Miha Štular, Kmetijsko gozdarski zavod Kranj, #EM#6d686a622a7672726468784b677f2064776b613d677c#EM#, 04/ 280-46-36 (glede ocenjevanja),
- Jana Podgornik, Posoški razvojni center, #EM#6a606c622a7569636f66786565664e7f62723c607d#EM#, 05/ 38-41-881 (glede oddaje vzorcev).


Naredite korak višje v zagotavljanju kakovosti in prepoznavnosti vaših ribjih izdelkov in se prijavite!


Projekt Ocenjevanje ribjih izdelkov sofinancirata Evropska Unija iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo ter Republika Slovenija. Za vsebino so odgovorni LAS Dolina Soče, LAS Gorenjska košarica in LAS Posavje. Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa za pomorstvo in ribištvo v Republiki Sloveniji 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.