Objava prispevka


V rubriki Utrinki objavljamo prispevke, ki nam jih pošljete v uredništvo. 

Predvideni izidi SOČAsnika v letu 2022 so objavljeni tukaj

Prispevke za četrto letošnjo številko nam lahko pošljete do 18. novembra 2022 ali se o roku za oddajo predhodno dogovorite z urednico. Za pripravo prispevka obvezno uporabite pripravljeno aplikacijo (najdete jo tukaj ali na koncu besedila). Posamezno besedilo lahko šteje največ 1.800 znakov s presledki. Izbira naslova je navadno v domeni uredništva, vendar bomo vaš predlog, če bo dovolj zanimiv, objavili.

Podatke za Koledar prireditev lahko pošljete do 30. novembra 2022.

K besedilu bomo, če bo na voljo dovolj prostora, objavili tudi fotografijo, ki naj bo v primerni ločljivosti (300 dpi). Pošljite jo po e-pošti v priponki.

Ko nam boste pošiljali prispevke, vas prosimo, da navedete tudi naslednje podatke:
- ime in priimek avtorja besedila,
- telefonsko številko,
- e-pošto,
- ime in priimek avtorja fotografije.

Osebna podatka (ime in priimek) bosta služila izključno za avtorizacijo poslanega besedila/fotografijo.
Ostali podatki nam bodo služili za preverjanje avtorizacije in morebitna dodatna pojasnila. Osebne podatke bomo v uredništvu hranili še mesec dni po objavi v mediju, kot to narekuje Zakon o medijih, nato pa jih bomo ustrezno izbrisali.

Avtor je odgovoren za vsebino svojega prispevka. Uredništvo si pridržuje pravico do zavrnitve članka, ki vsebuje sovražni govor.

Uredništvo si pridržuje pravico sprejeti v objavo ali zavrniti poslano gradivo v skladu s svojo uredniško politiko. Pridržuje si tudi pravico spreminjanja, brisanja in/ali dodajanja naslova, podnaslova, mednaslovov in podpisov ter krajšanja člankov. Kadar gre za večje spremembe, se skuša posvetovati z avtorjem. Končno odločitev poda uredništvo.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo po telefonu na številkah: 05/38-41-502 in 05/38-41-510 ali prek e-pošte: #EM#736e6162776b6f6c48797868227e67#EM#.

APLIKACIJO dobite tukaj.